چگونه ترازم را بالا ببرم

افزایش تراز در آزمون ها

افزایش تراز یکی از دغدغه های دانش آموزان در سال کنکور است و همیشه این سوال را می پرسند که چگونه می توانم ترازم را بالا ببرم ؟

 1 . لازم نیست به همه سوالات پاسخ دهی : بعضی از دانش آموزان فکر می کنند مثل امتحان کتبی باید در آزمون های تستی هم به اکثر سوالات پاسخ دهند و با همین کار تعداد غلط های خود را به شدت بالا می برند و تست هایی را هم که درست زدند میسوزانند.

  1. لازم نیست همه ی مطالب را برای آزمون بخوانید : گاهی وقت ها به دلیل های مختلف ، شما به بودجه بندی آزمون نرسیدید و اگر یه همچین اتفاقی افتاد اصلا به خودتان فشار نیارید که من حتما باید برسم به بودجه بندی و… چون این کار باعث می شود که مطالبی را هم که قبلا خوانده اید به درستی مرور نکنید و بیشتر آزمون را خراب کنید پس سعی کنید که برای افزایش تراز روی مطالبی که خوانده اید تمرکز کنید و از آن ها به اندازه کافی تست بزنید تا بتوانید از پس سوالات آن مبحث در آزمون بر بیایید.
  2. یکی از دلیل هایی که دانش آموزان آزمون ها را خراب می کنند و بعد آزمون مدام می گویند بی دقتی کردممممم من که این سوال رو بلد بودم و …

همه این ها ریشه در داشتن استرس و نگرانی و در نتیجه کمبود دقت و تمرکز در آزمون است

اگر می خواهید در آزمون موفق شوید ، در لحظه آزمون فقط به سوالات فکر کنید و به هیچ عنوان به بعد آزمون که چه اتفاقی خواهد افتاد فکر نکنید (جواب خانواده یا مشاورم رو چی بدم ، مدرسه ازم نمره کم نکنه و … )

همه این افکار فقط باعث پرش افکار شما از سوالات خواهد شد و ممکن است کلی سوالاتی که بلد هستید را به خاطر همین حواس پرتی جواب ندهید و یا پاسخ اشتباه بدهید .

سعی کنید از تکنیک ضربدر و دایره حتما استفاده کنید تا سرعت خود را در آزمون ها بالا ببرید و با این کار می توانید سوالاتی که سختی کمتری دارند را در زمان آزمون حل کنید و تراز خود را بالا ببرید.

  1. بحث تغذیه که بسیار مهم هست را جدی بگیرید : قبل از آزمون حتما خوراکی های سالم و مقوی مصرف کنید و به هیچ عنوان با شکم خالی به آزمون نروید

حتما شب قبل مقدار کافی آب مصرف کنید تا در آزمون دچار سر درد نشوید.

  1. حتما چند دقیقه وقت هر درس را نگه دارید چون در آخر باز باید روی بعضی سوالات فکر کنید ( به خاطر همین گفتم تکنیک ضربدر دایره را انجام دهید )

اگر دیدید که یک درس بسیار سخت هست ، به سراغ درس بعدی بروید و بعد دوباره برگردید روی همان درس

بیشتر از زمان هر درس برای آن وقت نگذارید مگر آنکه مطمئن باشید که در آن درس نتیجه خیلی بهتری خواهید گرفت ولی اگر به خاطر این که یک درسی در آزمون سخت آمده شما می خواهید برای آن زمان بیشتر از حد بگذارید این کار را نکنید.

 

علیرضا ابری

علیرضا ابری

مشاور ارشد گروه ماترو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *