تبریز

معرفی دانشگاه تبریز

دانشگاه تبریز از قدیمی ترین داشنگاه های ایران و جزو دومین دانشگاه از نظر مساحتی که در سال 1326 ساخته شده است، می باشد.درسال ۱۳۲۶ (سال تأسیس دانشگاه) نام «دانشگاه تبریز» برای این دانشگاه انتخاب شد. نام دانشگاه پس از چند سال به «دانشگاه آذرآبادگان» تغییر یافت.در سال ۱۳۵۷ نام دانشگاه به «دانشگاه تبریز» تغییر یافت و بعد از آن «دانشگاه علوم پزشکی تبریز» از آن جدا گردید. دانشگاه تبریز بیش از 800 نفر عضو هیئت علمی دارد و تعداد دانشجویان این دانشگاه در حدود 24000 نفر است. دانشگاه تبریز هشتمین دانشگاه برتر ایران و سومین دانشگاه در بین دانشگاه‌های ایران است. فعالیت های علمی: همچنین این دانشگاه در حوزه‌های کشاورزی و دامپزشکی، علوم پایه، علوم انسانی، فنی_مهندسی نشریه دارد و در آن فعالیت می کند. و همچنین از افتخارات این دانشگاه عبارت است از : درخشش دانشگاه تبریز و کسب رتبه‌‌های برتر در جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی QS کسب رتبه اول در نمایشگاه جامع دستاوردهای 30 ساله نظام در سال 87 انتخاب دانشگاه تبریز به عنوان یکی از 10 دانشگاه برتر کشور دریافت لوح تقدیر از معاون رییس جمهور در ترویج فرهنگ زیست محیطی اولین دانشگاه ایرانی عضو هیئت اجرایی اتحادیه دانشگاه‌های جهان IAU درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشورهای اسلامی درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی جهانی یو.اس.نیوز کسب رتبه جهانی در حوزه‌های مختلف موضوعی در رتبه‌بندی جهانی لایدن درخشش دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی شانگهای ۲۰۲۰ در حوزه‌های موضوعی مختلف.

 مساحت دانشگاه : دانشگاه تبریز از نظر مساحتی دومین دانشگاه ایران با 323متر مربع در حالی که تمام دانشکده ها را در خود جای داده است،.قسمت شمالی این دانشگاه به عنوان باغ گیاه‌شناسی اختصاص یافته است. بخش جنوبی دانشگاه مربوط به ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه است. قسمت‌های جنوبی و شمالی دانشگاه  از طریق یک پل روگذر به یکدیگر مرتبط شده اند.

 مقاطع تحصیلی: این دانشگاه رشته ها و مقاطع مختلفی را به دانشجویان ارائه میدهد که شامل 4 رشته کاردانی ، 164 رشته کارشناسی ،322 رشته کارشناسی ارشد، 209 رشته دکتری می باشد.

 پردیس های دانشگاه تبریز : دانشگاه تبریز دارای 2 پردیس 20 دانشکده و 29 قطب علمی و آموزشی در مقاطع کارشناسی،کارشناسی ارشد، دکتری  می باشد دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشکده اقتصاد، مدیریت و بازرگانی دانشکده الهیات و علوم اسلامی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشکده جغرافیا و برنامه‌ریزی دانشکده دامپزشکی دانشکده ریاضی دانشکده شیمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشکده علوم طبیعی دانشکده فنی-مهندسی برق و کامپیوتر دانشکده فنی مهندسی شیمی و نفت دانشکده فنی مهندسی عمران دانشکده فنی مهندسی فناوری‌های نوین دانشکده فنی مهندسی مکانیک دانشکده فیزیک دانشکده کشاورزی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر دانشکده فنی و مهندسی مرند دانشکده فنی و مهندسی میانه

 امکانات: یکی از چشمگیر ترین ویژگی این دانشگاه که زبانزد است، امکانات رفاهی مختص دانشجویان آن است که شامل امکانات ورزشی با تجهیزات مجهز خوابگاه‌های با کیفیت برگزاری مسابقات در رشته‌های مختلف سالن‌ها و اماکن ورزشی سالن‌های بدنسازی سالن تنیس روی میز زمین‌های ورزشی پیست دوچرخه‌سواری و … می باشد.

 خوابگاه: اگر شما از شهر های دیگر قصد تحصیل در این دانشگاه را داشته باشید می توانید به خوابگاه های این دانشگاه مراجعه کنید که شامل خوابگاه های فجر،ولیعصر(عج)، شهداء،خودگردان فدک با امکانت رفاهی مناسب و واقع در نزدیکی دانشگاه می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *